Φριτέζα Αέρος Ecofrit Light 3,5 Lt

95.00 

Σε απόθεμα

Νέα φριτέζα αέρος Ecofrit Light, με υψηλή ισχύ και χωρητικότητα: το καλάθι 3.5 Lt -αποσπώμενο και αντικολλητικό- μπορεί να μαγειρέψει μέχρι και 800 g των αγαπημένων σας φαγητών, με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Με ισχύ 1400 W, η EcoFrit Light είναι σχεδιασμένη για να τηγανίζει με ελάχιστα λιπαρά και σε χρόνο μηδέν, προσφέροντας νόστιμα και τραγανά φαγητά.
Γιατί τηγάνισμα με ελάχιστα λιπαρά? Η απάντηση είναι, τεχνολογία γρήγορης κυκλοφορίας αέρα!
Η αρχή λειτουργίας, εξαιρετικά πρωτοποριακή, είναι αυτή των συσκευών Air Fryer: ένας πολύ ισχυρός πίδακας αέρα υψηλότατης θερμοκρασίας, ψήνει γρήγορα τα τρόφιμα, δίνοντας το ίδιο αποτέλεσμα με το κλασικό τηγάνισμα. Τραγανό έξω και αφράτο μέσα, με τη διαφορά ότι υπάρχει το μεγάλο πλεονέκτημα να μην “βουλιάζει” το φαγητό στο λάδι!
Η φριτέζα Ecofrit Light είναι ότι πρέπει για όσους προτιμούν μια υγιεινή, νόστιμη και χαμηλή σε θερμίδες διατροφή. ‘Οχι μόνο σας επιτρέπει να απολαύσετε νόστιμα και τραγανά φαγητά χωρίς τηγάνισμα αλλά και μεγάλη ποικιλία στην παρασκευή διάφορων πιάτων, όπως ψητά κρέατα, πίτες, λαχανικά στον φούρνο και άλλα. Κι αυτό γιατί πέρα απ’ τα βολικά προκαθορισμένα προγράμματα μαγειρέματος, η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα μεταξύ 80°C και 200°C, ανάλογα με το φαγητό που φτιάχνουμε.
Με λιγότερες οσμές και λίπος από μια παραδοσιακή φριτέζα, καθαρίζεται επίσης πολύ πιο εύκολα. Μετά τη χρήση, αρκεί ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί στην αντικολλητική επιφάνεια του καλαθιού.
Ταυτόχρονα, προσφέρει εγγυημένη ασφάλεια λόγω των πιστοποιημένων υλικών χωρίς BPA και PFOA, τα οποία είναι δυνητικά καρκινογόνα. Κάθε κατασκευαστική λεπτομέρεια, από τα αντιολισθητικά πόδια, το χρονόμετρο 60 λεπτών, την πρακτική λαβή, τις cool touch εξωτερικές επιφάνειες, έχει σχεδιαστεί για όσο το δυνατόν πιο απλή και ασφαλή χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 4000 g

Κατηγορίες Προϊόντων

Φριτέζα Αέρος Ecofrit Light 3,5 Lt