Φριτέζα Θερμού Αέρα Χωρίς Λάδι με Σούβλα – 9 Προγράμματα – 11 Lt

250.00 

Σε απόθεμα

‘Ενα πραγματικά επαναστατικό προϊόν, που απευθύνεται όχι μόνο σε όσους θέλουν να έχουν μια ωραία σιλουέτα αλλά και για όσους ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή.
Κυρίως όμως είναι απαραίτητο για όλα τα Bar, Bistrot, Wine Bar, Εστιατόρια, Beach Bar, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Clubs, Παιδότοπους, Μπυραρίες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιούν την κλασική φριτέζα. Έτσι αποφεύγεται η κατανάλωση λαδιού, η άσχημη μυρωδιά στον χώρο και στα ρούχα, η κάπνα… επιπλέον, υπάρχει μεγάλο κέρδος χρόνου στο ψήσιμο του φαγητού.
Η πολυλειτουργική φριτέζα θερμού αέρα 106, είναι ταυτόχρονα και ένας μίνι φούρνος. Θα σας επιτρέψει να μαγειρέψετε υγιεινά και να εξοικονομήσετε ενέργεια, χωρίς όμως να απαρνηθείτε τις λαχταριστές γεύσεις.
Αποτελεί την εξέλιξη της φριτέζας αέρα, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πεντανόστιμα και τραγανά τηγανητά με 80% λιγότερα λιπαρά: η τεχνολογία ταχείας κυκλοφορίας θερμού αέρα σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία (έως 200°C), επιτρέπουν το ψήσιμο χωρίς λάδι, έχοντας σαν αποτέλεσμα υγιεινό και λαχταριστό φαγητό, διατηρώντας την τραγανότητα του παραδοσιακού τηγανητού.
Το περιστρεφόμενο καλάθι από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ιδανικό για φανταστικές τηγανητές πατάτες αλλά και γι άλλα πολλά. Δεν σταματάμε όμως εδώ, καθώς είναι ταυτόχρονα ένας ηλεκτρικός φούρνος με πολλαπλές λειτουργίες! Είναι εφικτό το γκρατινάρισμα, το ψήσιμο φούρνου, καβούρδισμα, ξεπάγωμα και ζέσταμα οποιασδήποτε τροφής.
Στη διάθεσή σας μια ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη με εντολές soft-touch και 9 προρυθμισμένα προγράμματα. Επίσης θα βρείτε εσωτερικό φως για τον έλεγχο του ψησίματος και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ: 2 διάτρητα αντικολλητικά ταψιά για ταυτόχρονο ψήσιμο σε διαφορετικά επίπεδα, ανοξείδωτα ατσάλινα περιστρεφόμενα αξεσουάρ για σουβλάκια, πατάτες, κρέας, ψητά, κοτόπουλο και άλλα.
Τα εσωτερικά τοιχώματα της φριτέζας καθαρίζονται εύκολα και διαθέτει επίσης αφαιρούμενο δίσκο συλλογής λίπους, για μια εύκολη διαδικασία γενικής καθαριότητας.
Διαστάσεις: 33x34x36 cm.  Βάρος: 7.5 Kg  Ισχύς: 1500 Watt  Τάση: 230 Volts

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 7500 g

Κατηγορίες Προϊόντων

Φριτέζα Θερμού Αέρα Χωρίς Λάδι με Σούβλα - 9 Προγράμματα - 11 Lt