Αποφλοιωτής Πατάτας – Επαγγελματικός, Πολυλειτουργικός, 3 σε 1

10.00 

Σε απόθεμα

Κωδικός Προϊόντος: 2100.01.02 Κατηγορία:

Πολλών χρήσεων, κατάλληλος και για φρούτα και λαχανικά, έχει 3 λειτουργίες: ξεφλουδίζει, κόβει a julienne και σκάβει τρύπες. ‘Οτι πρέπει για πατάτες, αχλάδια, μήλα, ντομάτες, καρότα, αγγούρια και άλλα πολλά. Μπορείτε να τρίψετε ή να ξεφλουδίσετε φρούτα και λαχανικά, με ταχύτητα και ευκολία. Συμπαγής και φορητός, ένα εργαλείο must για την κουζίνα σας.
Αντισκωριακό υλικό ασφαλείας: O πολυλειτουργικός αποφλοιωτής πατάτας χρησιμοποιεί λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας. To σώμα από κράμα ψευδάργυρου είναι πιο ανθεκτικό στη διάβρωση και δεν σκουριάζει εύκολα. Eίναι γυαλισμένο, έχει λεία επιφάνεια και καθαρίζεται εύκολα.
Aντιολισθητική σχεδίαση λαβής: O σχεδιασμός της λαβής το καθιστά πιο άνετο στο κράτημα και ευκολότερο στο ξεφλούδισμα. ‘Οταν το χέρι ή ο αποφλοιωτής σας είναι βρεγμένα, το ελαστικό μέρος μπορεί να συγκρατήσει την αντιολισθητική λαβή και να αφαιρέσει εύκολα τη φλούδα φρούτων και λαχανικών.
Δύο τύποι λεπίδων: η μία χρησιμοποιείται για το ξεφλούδισμα των λαχανικών και η άλλη για τον τεμαχισμό τους.
Η περιστρεφόμενη λεπίδα, κοφτερή και πλατιά, μπορεί να διατηρήσει ελάχιστη αντίσταση κατά το ξεφλούδισμα, ιδανική για φρούτα ή λαχανικά.
Τέλειες διαστάσεις: O αποφλοιωτής είναι εργονομικά σχεδιασμένος, έχει μήκος 18,5 cm, πλάτος 1,3 cm και βάρος 90 γραμμάρια.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 100 g

Κατηγορίες Προϊόντων

Αποφλοιωτής Πατάτας - Επαγγελματικός, Πολυλειτουργικός, 3 σε 1