Αυγοτάραχο 260g – Τιμή Κιλού

200.00 

Σε απόθεμα

Προσοχή! Το κόστος του προϊόντος αναφέρεται ανά Kg. Με την επικύρωση της παραγγελίας από εμάς, θα σας ενημερώσουμε για την τελική τιμή, με βάση το πραγματικό βάρος του προϊόντος.

Κατηγορία:

Τροφή εξαιρετικής ποιότητας με ιστορία που χάνεται στα βάθη του χρόνου. Προέρχεται απ’ τις ωοθήκες των ψαριών, τα αυγά των οποίων αλατίζονται και αποξηραίνονται με παραδοσιακές μεθόδους. Φτιάχνεται και από τόνο αλλά η πιο κλασική εκδοχή του, είναι αυτή από αυγά μπάφας (θηλυκός κέφαλος).
Χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης μεταξύ των επαγγελματιών της εστίασης αλλά και των γευσιγνωστών. Χρησιμοποιείται ως ορεκτικό συνοδεία λεμονιού αλλα κυρίως τριμμένο σε πιάτα ζυμαρικών για πιο έντονη γεύση, άρωμα και χρώμα. ‘Εχει δυνατή και ξεκάθαρη γεύση, αρκεί ένα ελαφρύ πασπάλισμα για μια άμεση αίσθηση θάλασσας με νότες καπνιστού ψαριού. Η ξεχωριστή του παρουσία, του επιτρέπει κομψούς συνδυασμούς με διάφορα πιάτα, αναδεικνύοντας την γεύση τους χωρίς ταυτόχρονα να την ακυρώνει.
Υψηλής θρεπτικής αξίας, πλούσιο σε μονοακόρεστα και ω3 λιπαρά, όπως και σε βιταμίνες Α, Β, C και Ε. ‘Εχει σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντιθρομβωτική δράση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 300 g

Κατηγορίες Προϊόντων

Αυγοτάραχο 260g - Τιμή Κιλού