Ξηρός Πάγος για Τρόφιμα 5.0 Kg σε Pellets 9mm

32.00 

Σε απόθεμα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΟ

Κωδικός Προϊόντος: 5000.40.01 Κατηγορία:

Ιδανική λύση από διακόσμηση ποτών, μέχρι εφέ καπνού σε γιορτές! ‘Οτι πρέπει για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!
Ο ξηρός πάγος είναι διοξείδιο του άνθρακα σε στερεή κατάσταση. Υπό κανονικές συνθήκες εξαχνώνεται στους -78,5°C, περνώντας δηλαδή απ’ την στερεά στην αέρια κατάσταση, χωρίς να γίνεται υγρό. Εάν συμπιεστεί υπό ισχυρή πίεση, σχηματίζει μπλοκ ή σφαιρίδια διαφόρων μεγεθών. ‘Οταν λιώσετε το διοξείδιο του άνθρακα, ο ξηρός πάγος παράγει μια φανταστική τεχνητή ομίχλη για λίγα λεπτά, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό σκηνικό για την παρουσίαση των γλυκών, των ποτών σας ή ότι άλλο επιθυμείτε. Επίσης, στην προετοιμασία των πιάτων σας, εντείνει πολύ την γεύση και το χρώμα του φαγητού, εκμεταλλευόμενος το θερμικό σοκ.
Ξηρός πάγος στα cocktails: Μπορείτε να κάνετε τα cocktails σας εντυπωσιακά, τόσο κατά την φάση της προετοιμασίας μέσα στο shaker, όσο και όταν σερβίρετε το cocktail απευθείας στο ποτήρι, χάρη στους εγχυτήρες ξηρού πάγου Chilly Stick. Εγγυημένη επιτυχία χωρίς να βάζετε όρια στη φαντασία των δημιουργιών σας! Η διάρκεια της ομίχλης που δημιουργείται απ’ τον ξηρό πάγο, εξαρτάται από τη θερμοκρασία του ποτού. ‘Οσο πιο κρύο το υγρό, τόσο λιγότερο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα. Αντίθετα, όσο πιο ζεστό το υγρό, τόσο πιο ορατό θα είναι το εφέ της ομίχλης. Το αποτέλεσμα διαρκεί συνήθως από 3 έως 5 λεπτά. Ο πάγος δεν χύνεται απευθείας στο ποτήρι σαν παγάκι αλλά χρησιμοποιώντας το Chilli Stick, έτσι ώστε να παρέχεται προστασία από πιθανά εγκαύματα.
Περιλαμβάνονται: 5.0 kg ξηρού πάγου σε pellets των 9mm και 1 θερμικό δοχείο από θερμομονωτικό υλικό EPS.
Προσοχή: ο ξηρός πάγος συσκευασμένος στο δοχείο του, έχει μια εκτιμώμενη απώλεια 10% κάθε 12 ώρες. Με ανοιχτό δοχείο, λόγω της φυσικής εξάχνωσης, ο ξηρός πάγος εξαχνώνεται πλήρως μέσα σε λίγες ώρες.
* Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ως προς τη σωστή χρήση του προϊόντος και για τυχόν τραυματισμούς που σχετίζονται με ακατάλληλη και λανθασμένη χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 5000 g

Κατηγορίες Προϊόντων

Ξηρός Πάγος για Τρόφιμα 5.0 Kg σε Pellets 9mm