Θαλασσινό Νερό Marentia σε Γυάλινη Φιάλη 1.0 Lt

13.00 

Σε απόθεμα

Κωδικός Προϊόντος: 5000.00.04 Κατηγορία:

Η θάλασσα στην κουζίνα σας! 100% καθαρισμένο θαλασσινό νερό για διατροφική χρήση.
Κατευθείαν απ΄τα βάθη της πεντακάθαρης θάλασσας της Σαρδηνίας, μια μοναδική πρώτη ύλη απ’ την Ιταλία, το μυστικό συστατικό των μεγάλων σεφ. ‘Εχει αναρίθμητες χρήσεις και δυνατότητες, αφήνοντας έτσι την φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει… από αλμυρά πιάτα μέχρι τα πιο ραφινάτα και πρωτότυπα γλυκά. Αντλείται απ’ τα νερά του Cagliari, κατά μήκος των ακτών του Κόλπου degli Angeli, δίπλα στο προστατευόμενο Φυσικό Πάρκο του Molentargius. Εδώ η φύση αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο, δημιουργώντας μια πρώτη ύλη εξαιρετικής ποιότητας. Γεννήθηκε με έναν συγκεκριμένο σκοπό, να φέρει στο τραπέζι σας ένα αγνό υλικό, έκφραση μιας αρχαίας ταυτότητας που συναντά την φαντασία της σύγχρονης κουζίνας.
Ιδανικό για να αποψύχει και να “ζωντανεύει” ψάρια και θαλασσινά ή για μαγείρεμα των θαλασσινών, χρησιμοποιώντας 30% Marentia και 70% νερό. Τέλειο για το μαγείρεμα ζυμαρικών, ρυζιού, δημητριακών και για άλλα πολλά ανάλογα με τις εμπνεύσεις του σεφ.
Υπέροχο και ως βάση για cocktails και ισοτονικά ποτά, καθώς το θαλασσινό νερό προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ανόργανα άλατα και μικροστοιχεία, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση του οργανισμού μετά από σωματική δραστηριότητα, λειτουργώντας έτσι ως φυσικό και υγιεινό συμπλήρωμα.
Γυάλινη φιάλη με βιδωτό πώμα. Διαστάσεις: 34 x 37 x 32 cm.
Διατηρείται σε θερμοκρασία μέχρι 30°C και για ένα χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 18 μηνών.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 1300 g

Κατηγορίες Προϊόντων

Θαλασσινό Νερό Marentia σε Γυάλινη Φιάλη 1.0 Lt