Spaghetti Maccheroni alla Chitarra 500g

2.80 

Σε απόθεμα

Spaghetti maccheroni alla chitarra n.13, παραδοσιακό προϊόν της περιοχής Abruzzo.
Αργής ξήρανσης, παράγονται με την μέθοδο “trafilatura al bronzo”. Με χονδρόκοκκο σιμιγδάλι και κρύο νερό απ’ το βουνό Majella.
Γνωστά σε όλο τον κόσμο, χάρη και στο χαρακτηριστικό τους σχήμα, μακρόστενα με τετράγωνη τομή.
Κλασικές συνταγές γι’ αυτό το ζυμαρικό, είναι με το ραγού από αρνί ή με σάλτσα ντομάτας εμπλουτισμένη με κομματάκια μοσχαρίσιου κρέατος. Ταιριάζουν γενικά με διάφορες σάλτσες κρεατικών, ψαρικών ή ντομάτας και μελιτζάνας.
Χρόνος βρασίματος: 8-10 λεπτά.
Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Μπορεί να περιέχει σόγια.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 351 Kcal, 1490 Kj
Υδατάνθρακες: 69 g  απ’ τους οποίους σάκχαρα: 3,4 g
Λιπαρά: 1,5 g  απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,3 g
Φυτικές ίνες: 2,9 g  Πρωτεΐνες: 14 g  Αλάτι: 0 g

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 500 g

Κατηγορίες Προϊόντων