Ανοιχτήρι Κρασιού – Αυτόματο, Ασύρματο & Επαναφορτιζόμενο

45.00 

Σε απόθεμα

Κωδικός Προϊόντος: 2097.01.01 Κατηγορία:

‘Ενα απίθανο σετ ανοιχτήρι κρασιού, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς κόπο!
Ηλεκτρικό, αυτόματο, ασύρματο και επαναφορτιζόμενο, από ανοξείδωτο ατσάλι, με στόμιο σερβιρίσματος και εξαεριστή, κόφτη αλουμινόχαρτου, πώματα κενού αέρος, ψηφιακή οθόνη, βάση φόρτισης και σουβέρ.
Με τον κόφτη αλουμινίου και το ασύρματο ανοιχτήρι, σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε κάνει τη δουλειά σας, ενώ με το στόμιο σερβιρίσματος, το πώμα κενού αέρος και το σουβέρ, η συνολική ευχαρίστηση είναι εγγυημένη.
Γρήγορα & Εύκολα: Σε αντίθεση με το χειροκίνητο ανοιχτήρι κρασιού, το αυτόματο σας βοηθάει να ανοίξετε εύκολα το μπουκάλι σας γρήγορα και με ασφάλεια. Αφαιρεί τον φελλό σε 6 δευτερόλεπτα και αποτρέπει το σπάσιμο του, έτσι δεν θα ανησυχείτε ποτέ μήπως πέσει ο φελλός στο εσωτερικό της φιάλης. Το ηλεκτρικό ανοιχτήρι μπορεί να ανοίξει 30-40 μπουκάλια με μία μόνο φόρτιση.
Βάση Φόρτισης: Με την ειδική βάση φόρτισης, μπορείτε να φορτίσετε το ανοιχτήρι ευθυγραμμίζοντάς το και τοποθετώντας το στην βάση φόρτισης. Η μπλε λυχνία LED σας δείχνει αν φορτίζει. Δεν χρειάζεται πια να αναζητείτε ένα καλώδιο φόρτισης USB!
Deluxe Σετ: Με τον εξαεριστή και το στόμιο σερβιρίσματος, μπορείτε να έχετε μια αποτελεσματική οξυγόνωση άρα και ένα πιο βελτιωμένο προφίλ γεύσης κατά το σερβίρισμα. Τα δύο πώματα κενού αέρος εξασφαλίζουν ότι δεν θα έχετε σπατάλη κρασιού και ταυτόχρονα διατηρούν τη γεύση και το άρωμα αναλλοίωτα. Το σουβέρ αποτρέπει λεκέδες κρασιού στο τραπέζι σας.
Συσκευασία Δώρου: Θέλετε να εκπλήξετε την οικογένεια ή τους φίλους σας? Το σετ ηλεκτρικό ανοιχτήρι TuttoFood είναι η τέλεια επιλογή δώρου! Το ειδικά σχεδιασμένο πακέτο και όλα τα αξεσουάρ δεν θα σας απογοητεύσουν.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 300 g

Κατηγορίες Προϊόντων

Ανοιχτήρι Κρασιού - Αυτόματο, Ασύρματο & Επαναφορτιζόμενο