Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Παραδοσιακή συνταγή της πόλης Ascoli, η οποία έχει διαδοθεί και εκτός Ιταλίας. ‘Ετοιμες με λίγο ζέσταμα στον φούρνο αλλά είναι νόστιμες και κρύες! Μια γαστριμαργική λιχουδιά με μαλακή γέμιση από κρέας.
Συνοδεύονται από λευκά κρασιά με μέτριο σώμα και φετούλες λεμονιού. Ταιριάζουν πολύ με ψητό κρέας.
Η συσκευασία περιέχει περίπου 50/55 τεμάχια.
Προετοιμασία:
Φριτέζα Αέρος: Spruzzare le olive con pochissimo olio extravergine d’oliva e impostare la temperatura a 180°. Il tempo di cottura delle olive all’ascolana surgelate nella friggitrice ad aria è di appena 10 minuti.
Il risultato: olive croccanti e dorate.
Στην φριτέζα: Χωρίς να αποψύξουμε τις ελιές, τις ρίχνουμε σε άφθονο καυτό λάδι (περίπου 180°C) και τηγανίζουμε για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά. Τις βγάζουμε και αφήνουμε να στεγνώσουν σε απορροφητικό χαρτί.
Στο τηγάνι: Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σ’ ένα τηγάνι και ρίχνουμε τις ελιές χωρίς να τις έχουμε αποψύξει. Ψήνουμε σε μεσαία φωτιά για περίπου 3 λεπτά, γυρίζοντάς τες μέχρι να ροδίσουν καλά.
Σε φούρνο στον αέρα: Προθερμαίνουμε στους 200°C και βάζουμε τις ελιές, πάντα χωρίς απόψυξη, σ’ ένα ταψί. Τις αφήνουμε για 8/10 λεπτά.
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 1000 g |
---|