Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Ριγωτή πάστα, παραδοσιακό προϊόν της Emilia Romagna. Φτιάχνονται τυλίγοντας τη ζύμη γύρω από ένα ξύλινο μπαστουνάκι. Γνωστά στην Ελλάδα ως σπιτικές πένες.
Μια κλασική συνταγή: pancetta σε κυβάκια και κρέμα γάλακτος.
Βράσιμο χωρίς απόψυξη. Χρόνος βρασίματος: 3 λεπτά.
Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου 00, αυγά, νερό.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ψάρια, οστρακοειδή, θαλάσσια μαλάκια, γάλα, ξηρούς καρπούς, σόγια, σέλινο, θειώδη.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 302 Kcal, 1281 Kj
Υδατάνθρακες: 57 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 1,3 g
Λιπαρά: 2,7 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,9 g
Φυτικές ίνες: 1,9 g Πρωτεΐνες: 12 g Αλάτι: 0,11 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 1000 g |
---|