Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Σιμιγδάλι με χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, με πιο μικρούς κόκκους σε σχέση με το αλεύρι σκληρού σίτου, συστήνεται ιδιαίτερα για την παρασκευή ψωμιού.
Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 341 Kcal, 1427 Kj
Υδατάνθρακες: 71 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 2,5 g
Λιπαρά: 1 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,2 g
Φυτικές ίνες: 3 g Πρωτεΐνες: 12 g Αλάτι: 0 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 1000 g |
---|