Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Ξηροί καρποί χωρίς προσθήκη αλατιού, χωρίς συντηρητικά και χωρίς γλουτένη. Τα αμύγδαλα τρώγονται ως snack αλλά και ως συστατικό σε διάφορες συνταγές.
Περιέχουν χαλκό, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, φυτικές ίνες, φώσφορο, βιταμίνη Ε αλλά κυρίως ολεϊκό οξύ, δηλαδή μονοακόρεστα λιπαρά, πολύτιμα για τον οργανισμό. Συνεισφέρουν επίσης στην ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου, του ανοσοποιητικού και μυικού συστήματος, κάνοντας ταυτόχρονα καλό στα οστά και προστατεύοντας τα κύτταρα απ’ το οξειδωτικό στρες.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 613 Kcal, 2419 Kj
Υδατάνθρακες: 8,8 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 4,6 g
Λιπαρά: 52,5 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 4 g
Φυτικές Ίνες: 9,9 g Πρωτεΐνες: 21,4 g Αλάτι: 0,03 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 100.00 g |
---|