Η Polenta valsugana παρασκευάζεται από 100% ιταλικό κορν φλάουρ που προέρχεται από επιλεγμένους κόκκους. Χάρη στην αυθεντική γεύση του καλαμποκιού, είναι ιδανικό για την προετοιμασία παραδοσιακών πιάτων, η ευελιξία και η ευκολία παρασκευής του το καθιστούν ιδανικό ακόμα και για πιο εκλεπτυσμένες και ευφάνταστες συνταγές.
Τρόπος παρασκευής: δόση για 4/5 άτομα, βράστε 1,5 λίτρο νερό. Αλάτι για γεύση. Όταν βράσει το νερό, ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο της συσκευασίας και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα για να μην σχηματιστούν σβώλοι. Συνεχίστε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Μετά από 8 λεπτά, η Polenta Valsugana είναι έτοιμη.
Δόση για 2 άτομα: 180 γραμμάρια Polenta Valsugana, 720 ml νερό.
Για την Polenta valsugana συνίσταται ένα αντικολλητικό τηγάνι για μεγαλύτερη ευκολία. Αν προτιμάτε μια πιο απαλή πολέντα, προσθέστε περισσότερο νερό στην αρχή του μαγειρέματος. Αν, από την άλλη, την προτιμάτε πιο ομοιόμορφη, παρατείνετε τον χρόνο μαγειρέματος κατά μερικά λεπτά πέρα από τους συνιστώμενους χρόνους.
Προψημένο καλαμποκάλευρο για την παρασκευή πολέντας σε μόλις 8 λεπτά.
Συστατικά: 100% κορν φλάουρ στον ατμό.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 1507 kJ, 355 kcal
Λιπαρά: 1,2 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,3 g
Υδατάνθρακες: 77 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 0,4 g
Πρωτεΐνες: 7,2 g Εδωδ. ίνες: 0 g Αλάτι: 0 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 400 γρ. |
---|