Pinsa Romana Original σε Ταψί 250g 20x33cm – 3 τεμ.
13.50 €
Η Pinsa μας, με το πρακτικό της ταψάκι για φούρνο, είναι μια βάση για γέμισμα, τραγανή στις άκρες και αφράτη μέσα, φτιαγμένη με φυσικό προζύμι και δουλεμένη στο χέρι.
Έτοιμη σε μόλις 5 λεπτά!
Φανταστικές συνταγές για την Pinsa:
Pinsa με νιφάδες Grana Padano, Bresaola και λάδι Τρούφας
Βγάζουμε την Pinsa απ’ την συσκευασία και την τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο, όπως είναι μέσα στο ταψάκι της. Αρκούν 5 λεπτά στους 250°C.
Scaglie di Grana Padano! Παίρνουμε το Grana και μόλις η Pinsa έχει ζεσταθεί καλά, την βγάζουμε απ’ το φούρνο και προσθέτουμε αμέσως τις νιφάδες.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο η θερμότητα θα κάνει τις νιφάδες πιο γευστικές.
Στην συνέχεια παίρνουμε τις φέτες bresaola και απλώνουμε στην επιφάνεια της Pinsa. Προσθέτουμε από πάνω λίγες νιφάδες ακόμα και ολοκληρώνουμε με μια δόση olio al tartufo για να κάνουμε την Pinsa ακόμα πιο γευστική και αρωματική!
Pinsa με Mortadella κα φιστίκια
Βγάζουμε την Pinsa απ’ την συσκευασία και την τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο, όπως είναι μέσα στο ταψάκι της. Αρκούν 5 λεπτά στους 250°C.
Μόλις η Pinsa έχει ζεσταθεί καλά, την βγάζουμε απ’ το φούρνο και προσθέτουμε αμέσως τις φέτες mortadella. ‘Οσο πιο ζεστή είναι η Pinsa, τόσο περισσότερο θα μαλακώσει η mortadella.
Στη συνέχεια, σ’ ένα ξύλο κοπής, κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια τα φιστίκια μ’ ένα μαχαίρι. Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα στην επιφάνεια της Pinsa.
Σαν τελευταία πινελιά, πριν την σερβίρουμε κατευθείαν στο ταψάκι της, ρίχνουμε λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για περισσότερο χρώμα και άρωμα στο πιάτο μας.
PInsa Romana Originale
Σε Special ταψάκι, ειδικό για ψήσιμο στον φούρνο!!!
Δουλεμένη στο χέρι με φυσικό προζύμι (Pasta Madre) που φουσκώνει 48 ώρες, ψημένη στην πέτρα, είναι τραγανή και ελαφριά, κατάλληλη για αλμυρές και γλυκές συνταγές.
Περιέχει γλουτένη – Χωρίς σόγια – Χωρίς GMO.
Πως μπορείτε να την ετοιμάσετε:
Bγάζουμε το δισκάκι απ’ τη συσκευασία. Ξεπαγώνουμε το προϊόν για 5-10 λεπτά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250°C. Τοποθετούμε απευθείας την pinsa, όπως είναι μέσα στο ταψάκι της, στην κεντρική σχάρα και ψήνουμε για 5 λεπτά.
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, νερό, ρυζάλευρο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, φυσικό προζύμι (μαγιά μπύρας, αλεύρι σίτου, αποξηραμένο προζύμι σίτου, ένζυμα), προπιονικό ασβέστιο, φυσικά αρώματα.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 284 Kcal, 1195 Kj
Υδατάνθρακες: 46 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 1 g
Λιπαρά: 7,2 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 1,1 g
Φυτικές ‘Ινες: 1,9 g Πρωτεΐνες: 7,9 g Αλάτι: 1,44 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 750 γρ. |
---|