Τα Scialatielli, πολύ διαδεδομένα στην διάσημη Costiera Amalfitana, φτιάχνονται με την παραδοσιακή μέθοδο. Νοστιμιά και ευκολία στο μαγείρεμα.
Φυλάσσεται στο ψυγείο. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, διατηρείται στο ψυγείο για 3 μέρες. Συσκευασία σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
Προετοιμασία: Ρίξτε τα ζυμαρικά σε μπόλικο βραστό αλατισμένο νερό. Αφήστε για 6/7 λεπτά, στραγγίξτε και γαρνίρετε με σάλτσα της αρεσκείας σας.
Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου, νερό.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά και σόγια.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 309 Kcal, 1309 Kj
Υδατάνθρακες: 64 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 1,2 g
Λιπαρά: 1,3 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,4 g
Πρωτεΐνες: 9,3 g Φυτικές ίνες: 1,8 g Αλάτι: 0,02 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 500 γρ. |
---|