Aceto Balsamico di Modena Gourmet ΠΓΕ 500ml
5.00 €
Φανταστική συνταγή για επιδόρπιο με Aceto Balsamico Varvello
Αχλάδια και παρμεζάνα Reggiano / Grana Padano με Varvello
Υλικά για 4 άτομα: 4 αχλάδια, 50 γρ. τυρί, Glassa-Crema Condirè με βάση από Aceto Balsamico di Modena IGP Varvello, ζάχαρη.
Προετοιμασία: Ξεφλουδίστε το αχλάδι, κόψτε το στη μέση και αφαιρέστε τον κορμό και τα κουκούτσια, σχηματίζοντας ένα καραβάκι. Με ένα κατάλληλο εργαλείο, πάρτε ένα κομμάτι παρμεζάνας στο σχήμα που έχετε ήδη και τοποθετήστε το σε κάθε μισό του αχλαδιού, στην κοιλότητα που δημιουργήσατε νωρίτερα.
Ανάψτε τον φούρνο στους 180°C, τοποθετήστε το αχλάδι σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά.
Σβήστε τον φούρνο, πασπαλίστε το αχλάδι με ένα ποτήρι βαλσάμικο ξύδι και λίγη ζάχαρη. Τοποθετήστε το στο φούρνο για λίγα λεπτά, για να αποκτήσει καλύτερο γλάσο, και σερβίρετε. Μπορείτε να προσθέσετε κατά βούληση, ψιλοκομμένα καρύδια, κουκουνάρια και σταφίδες.
Η μακρά εμπειρία της Varvello στην παλαίωση του ξυδιού, προσθέτει μια έξτρα εμπειρία gourmet στο ήδη καταπληκτικό Aceto Balsamico di Modena IGP.
Το αποτέλεσμα της μίξης του ξυδιού με το βραστό γλεύκος εκλεκτών ποικιλιών όπως είναι τα σταφύλια από τους αμπελώνες Sangiovese και Lambrusco, μια μίξη που γίνεται με γνώση και φροντίδα, είναι αυτό το υπέροχο Aceto Balsamico di Modena IGP.
Παλαιώνει μέσα σε μικρά δρύινα βαρέλια. Ταιριάζει παντού, ακόμα και με φρούτα ή γλυκά, τα οποία αποκτούν απρόσμενες γεύσεις και αρώματα.
Χωρίς καραμελόχρωμα. Οξύτητα 6%.
Συστατικά: Ξύδι οίνου, βρασμένο γλεύκος σταφυλιών
Περιέχει θειώδη.
Διατροφική αξία ανά 100 ml προϊόντος
Ενέργεια: 82 Kcal, 352 Kj
Υδατάνθρακες: 15g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 15 g
Λιπαρά: 0,1 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,g
Πρωτεΐνες: 0,70 g Αλάτι: 0,07 g
Επιπλέον πληροφορίες
| Βάρος Συσκευασίας | 850 γρ. |
|---|






