Tortelli Ricotta & Σπανάκι Χωρίς Γλουτένη 250g

6.00 

Σε απόθεμα

Προϊόν Ψυγείου
Για την ασφαλή παραλαβή των κατεψυγμένων και φρέσκων προϊόντων, αυτά θα συνοδεύονται από ξηρό πάγο με επιπλέον κόστος 6,00 € ανά παραγγελία.
Κωδικός Προϊόντος: 2000.21.85 Κατηγορία:

Φρέσκια ζύμη αυγού, με γέμιση τυρί ricotta και σπανάκι.
Χωρίς γλουτένη, φτιαγμένα ειδκά για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.
Συστατικά: Μείγμα για pasta (άμυλο καλαμποκιού, καλαμποκάλευρο 12,8%**, άμυλο πατάτας, ρυζάλευρο 3,8%**, αλεύρι φακής, φυτικές ίνες (ψύλλιο, εσπεριδοειδή), πηκτικό μέσο (κόμμι γκουάρ, κόμμι ξανθάνης), ricotta 20% (ορός γάλακτος, κρέμα γάλακτος, αλάτι), αυγά 12,5%*, ασπράδι αυγού*, αφυδατωμένες πατάτες, σπανάκι 5%, βούτυρο, ορός γάλακτος σε σκόνη, νερό, τυρί τριμμένο (γάλα, αλάτι, πυτιά), αλάτι, ελαιόλαδο, φυτικές ίνες (μπαμπού), μοσχοκάρυδο, αρώματα.
*Αυγά ελευθέρας βοσκής. **Ποσοστό % επί του τελικού προϊόντος.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια και σινάπι.
Διατηρείται στο ψυγείο στους +4/6 °C.
Συσκευασία σε προστατευμένη ατμόσφαιρα, μην τρυπάτε. Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες.
Προετοιμασία: Σε βραστό νερό που έχουμε αλατίσει, για 3/4 λεπτά.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 252 Kcal, 1060 Kj
Υδατάνθρακες: 42,35 g  απ’ τους οποίους σάκχαρα: 3,7 g
Λιπαρά: 5,3 g  απ’ τα οποία κορεσμένα: 2,9 g
Πρωτεΐνες: 6,56 g  Αλάτι: 1,3 g

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 250 g

Κατηγορίες Προϊόντων

Tortelli Ricotta & Σπανάκι Χωρίς Γλουτένη 250g