Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Πεντανόστιμα, αρωματικά, με την πασίγνωστη καυτερή αίσθηση να κυριαρχεί. Τα taralli με peperoncino απ’ την περιοχή της Puglia, φτιάχνονται με αλεύρι, λάδι, κρασί και προζύμι, όπως προστάζει η παράδοση.
Αδύνατο να τους αντισταθείς! Ιδανικά ως snack ή για συνοδεία απεριτίφ με βάση αλλαντικά και τυριά.
Φυλάσσονται σε στεγνό και δροσερό μέρος, μακριά από τις ακτίνες του ήλιου και πηγές θερμότητας.
Συστατικά: αλεύρι σίτου, λευκό κρασί, ηλιέλαιο πλούσιο σε μονοακόρεστα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2%, αλάτι, καυτερή πιπεριά 0,2%, φυσικό άρωμα.
Περιέχει γλουτένη. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, σέλινο, σπόρους σουσαμιού, γάλα και παράγωγα.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 452 Kcal, 1899 Kj
Υδατάνθρακες: 64 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 1,4 g
Λιπαρά: 17 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 2,9 g
Φυτικές Ίνες: 2,7 g Πρωτεΐνες: 9,3 g Αλάτι: 2,3 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 125.00 g |
---|