Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Αλεύρι πολλαπλών χρήσεων στην κουζίνα σας. Εκ φύσεως χωρίς γλουτένη, χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στη ζύμη πολλών γλυκών όπως μπισκότα και κέικ αλλά και ως πηκτικό μέσο σε πουτίγκες και κρέμες.
Είναι επίσης πολύ διαδεδομένο στην παρασκευή σπιτικών φρέσκων ζυμαρικών και πίτσας, δίνοντας μεγάλη σταθερότητα και συνεκτικότητα στη ζύμη. Ιταλικό προϊόν 100%.
Συστατικά: Ρυζάλευρο 100%.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 352 Kcal, 1496 Kj
Υδατάνθρακες: 78,4 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 0,86 g
Λιπαρά: 1,2 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,44 g
Φυτικές Ίνες: 1,4 g Πρωτεΐνες: 6,3 g Αλάτι: 0,002 g