Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Πολύ αγαπητά ζυμαρικά, συνδυάζονται άψογα με κάθε είδους συνταγή. Kόβονται με την μέθοδο “trafilatura al bronzo”, μέσω ενός χάλκινου καλουπιού, κάτι που κάνει την επιφάνεια του ζυμαρικού πορώδη με αποτέλεσμα να δένει άψογα με τη σάλτσα. Σ’ αυτό βοηθάει και το σχήμα τους, επιτρέποντας έτσι μια έκρηξη γεύσης με κάθε μπουκιά!
Χρόνος βρασίματος: 11 λεπτά.
Συστατικά: Καλαμποκάλευρο 50,4%, ρυζάλευρο ολικής άλεσης 22%, ρυζάλευρο 21,4%, κινόα 3%, άμυλο πατάτας, σταθεροποιητής (μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων).
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 358 Kcal, 1571 Kj
Υδατάνθρακες: 77 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 0,9 g
Λιπαρά: 1,8 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,3 g
Φυτικές Ίνες: 2,8 g Πρωτεΐνες: 7 g Αλάτι: < 0,01 g