Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Το πιο παραδοσιακό είδος ζυμαρικών της ναπολιτάνικης κουζίνας.
Φτιαγμένα με την μέθοδο “trafilatura al bronzo”, μέσω δηλαδή ειδικού χάλκινου καλουπιού. ‘Ετσι η επιφάνεια του ζυμαρικού γίνεται πορώδης και δένει άψογα με τη σάλτσα.
Χρόνος βρασίματος: 11 λεπτά.
Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 281 Kcal, 1176 Kj
Υδατάνθρακες: 55,7 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 1,3 g
Λιπαρά: 1,3 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,37 g
Πρωτεΐνες: 9,9 g Αλάτι: 0 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 500.00 g |
---|