Orecchiette 500g

2.00 

Σε απόθεμα

Classica ricetta per le Orecchiette al Pomodoro e ‘Nduja
Ingredienti: 350 g di pasta secca formato orecchiette – 300 g di passata di pomodoro Mutti, 1 piccola cipolla rossa – 20 g di ‘nduja – 40 g di olio di oliva extravergine – sale
Tagliate la cipolla a fettine sottili, fatela appassire in padella con qualche cucchiaio di olio
Unite la ‘Nduja, stemperatela nella cipolla e aggiungete il pomodoro
Cuocete per 10 minuti circa
Lessate le orecchiette in acqua bollente salata, Scolate e versate nel condimento

‘Αλλο ένα χαρακτηριστικό ζυμαρικό της Μεσογειακής κουζίνας.
Κόβεται με την μέθοδο “trafilatura al bronzo”, μέσω δηλαδή ειδικού χάλκινου καλουπιού. ‘Ετσι η επιφάνεια του ζυμαρικού γίνεται πορώδης και δένει άψογα με τη σάλτσα.
Οι Orecchiette ταιριάζουν ιδανικά με το ραγού ή με σάλτσες λαχανικών.
Χρόνος βρασίματος: 8 λεπτά
Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 355 Kcal, 1485 Kj
Υδατάνθρακες: 72 g  απ’ τους οποίους σάκχαρα: 3,9 g
Λιπαρά: 1,7 g  απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,9 g
Πρωτεΐνες: 13 g  Αλάτι: 0,01 g

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Συσκευασίας 500 g

Κατηγορίες Προϊόντων