Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
‘Αλλο ένα χαρακτηριστικό ζυμαρικό της Μεσογειακής κουζίνας.
Κόβεται με την μέθοδο “trafilatura al bronzo”, μέσω δηλαδή ειδικού χάλκινου καλουπιού. ‘Ετσι η επιφάνεια του ζυμαρικού γίνεται πορώδης και δένει άψογα με τη σάλτσα.
Οι Orecchiette ταιριάζουν ιδανικά με το ραγού ή με σάλτσες λαχανικών.
Χρόνος βρασίματος: 8 λεπτά
Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 355 Kcal, 1485 Kj
Υδατάνθρακες: 72 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 3,9 g
Λιπαρά: 1,7 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,9 g
Πρωτεΐνες: 13 g Αλάτι: 0,01 g
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 500.00 g |
---|