Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Κλασικό πιάτο της Liguria, στη Γένοβα λέγονται Trenette, linguine με αρωματικό Pesto alla Genovese. Το Pesto φτιάχνεται από βασιλικό, σπόρους κουκουναριού, τυρί Parmigiano, τυρί Pecorino, σκόρδο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Συστατικά: ζύμη από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, νερό, αλάτι, βασιλικός, κουκουναρόσποροι, τυρί Parmigiano Reggiano, τυρί Pecorino Romano, σκόρδο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από ψάρια, οστρακοειδή, θαλάσσια μαλάκια, θειώδη, ξηρούς καρπούς με κέλυφος, μουστάρδα, σέλινο, σόγια.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 221 Kcal, 926 Kj
Υδατάνθρακες: 24 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 3,2 g
Λιπαρά: 10,6 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 1,9 g
Φυτικές ίνες: 1,8 g Πρωτεΐνες: 5,9 g Αλάτι: 0,8 g
Χρόνος παρασκευής: 6 λεπτά. Θερμοκρασία: μέτρια φωτιά
Χρόνος παρασκευής: 6 λεπτά. Ισχύς: 800 W
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Συσκευασίας | 1000 g |
---|