Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Περίφημο πιάτο της βορειοαφρικάνικης παράδοσης, πολύ διαδεδομένο πλέον στην δυτική γαστρονομική κουλτούρα.
Από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, προψημένο στον ατμό, ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα σε 5 μόλις λεπτά.
Σερβίρεται ως συνοδευτικό σε πιάτα κρεατικών (γαλοπούλα, κουνέλι), ψαριών και λαχανικών ή και ως κυρίως πιάτο.
Συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας.
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 352 Kcal, 1490 Kj
Υδατάνθρακες: 70,6 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 0,45 g
Λιπαρά: 1,8 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,44 g
Φυτικές ίνες: 3,5 g Πρωτεΐνες: 11,5 g Αλάτι: 0,003 g