Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Αλεύρι εκ φύσεως χωρίς γλουτένη και πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιείται και στην χορτοφαγική διατροφή, καθώς βοηθάει στην αύξηση της πρόσληψης αμινοξέων και γενικότερα της διατροφικής αξίας.
Προτιμάται κυρίως για την παρασκευή συνταγών όπως ψωμί, piadina, σούπες, ζυμαρικά, σάλτσες, tacos και burritos.
Συστατικά: Αλεύρι από μικρά λευκά φασόλια (ποικιλία κανελίνι).
Διατροφική αξία ανά 100 g προϊόντος
Ενέργεια: 330 Kcal, 1393 Kj
Υδατάνθρακες: 51,11 g απ’ τους οποίους σάκχαρα: 3,36 g
Λιπαρά: 1,61 g απ’ τα οποία κορεσμένα: 0,35 g
Φυτικές Ίνες: 13,15 g Πρωτεΐνες: 21,13 g Αλάτι: 0,0012 g