Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.
Ξηρά Ζυμαρικά, Φρέσκα Ζυμαρικά σε Προστατευτική Ατμόσφαιρα, Σάλτσες, Αλεύρια, Ρύζι κ.ά
Από τα καθημερινά γεύματα μέχρι τις γκουρμέ συνταγές, τα ζυμαρικά είναι ίσως το πιο ευέλικτο, αγαπημένο και οικείο φαγητό στα τραπέζια μας.
Σήμερα τα ζυμαρικά είναι μια τροφή-σύμβολο της μεσογειακής διατροφής, γνωστή και εκτιμημένη σε όλο τον κόσμο χάρη στην προσαρμοστικότητα τους και στην ευκολία με την οποία συνδυάζονται με τα συστατικά όλων των διαφόρων εθνικών και τοπικών παραδόσεων.
‘Ενα εξαιρετικά απλό προϊόν που καταφέρνει να συνδυάζει ένα σύνολο χαρακτηριστικών όπως κανένα άλλο τρόφιμο: θρεπτικές ιδιότητες, μεγάλη διάρκεια ζωής, ιδιαίτερα ευέλικτο στη χρήση, εύκολο στο μαγείρεμα, αγνό και φθηνό.
Μια τέλεια σύνθεση μεταξύ υγιεινής διατροφής και γευστικής απόλαυσης, η pasta αντιπροσωπεύει το κατεξοχήν «καλό» φαγητό, ικανό να ικανοποιήσει όλα τα γούστα με τους άπειρους συνδυασμούς γεύσεων που μπορεί να προσφέρει.
Pasta fresca, πέρα από φρέσκα ζυμαρικά, σημαίνει ιταλική γαστρονομική παράδοση σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής και τα αγνά υλικά. Χάρη στις επιλογές των πακέτων, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη, από τους επαγγελματίες της εστίασης μέχρι τους ιδιώτες.
Αποκλειστικά από σιμιγδάλι και αλεύρι άριστης ποιότητας, με διαδικασία παραγωγής που εγγυάται γεύση και χρώμα σπιτικών ζυμαρικών. ‘Οντας ένα ευαίσθητο προϊόν, χρησιμοποιείται τεχνολογία συσκευασίας ΑΤΜ (τροποποιημένη ατμόσφαιρα), η οποία εγγυάται τέλεια διατήρηση, φρεσκάδα και ακεραιότητα. Η τροποποιημένη ατμόσφαιρα συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των ζυμαρικών, ενώ διατηρεί αναλλοίωτες τις οργανοληπτικές ιδιότητες του προϊόντος.
Για να ολοκληρώσετε αυτή την εκπληκτική ποικιλία ζυμαρικών, σας προσφέρουμε:
Σάλτσες και Αποφλοιωμένες Ντομάτες,
4 διάσημες έτοιμες σάλτσες της ιταλικής γαστρονομίας;
Pesto alla Genovese, Pesto Rosso alla Siciliana, Aglio Olio & Peperoncino, Sugo all’Arrabbiata.
Ακόμα θα βρείτε περίφημες μάρκες και τύπους ρυζιού, όπως Arborio, Vialone Nano, Carnaroli, Basmati.
Αλεύρια για Ζυμαρικά, Pizza, Αλεύρι Manitoba – Σιμιγδάλι & Polenta.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Orecchiette 500g
Classica ricetta per le Orecchiette al Pomodoro e ‘Nduja
Ingredienti: 350 g di pasta secca formato orecchiette – 300 g di passata di pomodoro Mutti, 1 piccola cipolla rossa – 20 g di ‘nduja – 40 g di olio di oliva extravergine – sale
Tagliate la cipolla a fettine sottili, fatela appassire in padella con qualche cucchiaio di olio
Unite la ‘Nduja, stemperatela nella cipolla e aggiungete il pomodoro
Cuocete per 10 minuti circa
Lessate le orecchiette in acqua bollente salata, Scolate e versate nel condimento2.00 €Orecchiette 500g
2.00 € -
-
-
-
-
-
-
-
-