
CANNELLONI ALLA CARNE

CANNELLONI ALLA CARNE ΜΕ ΡΑΓΟΥ

ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΡΑΓΟΥ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΕΖ.
ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ PARMIGIANO REGGIANO, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η' ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΑΛΤΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.
ΖΥΜΗ ΑΥΓΟΥ, ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ, ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ, ΤΥΡΙ RICOTTA, ΚΡΕΜΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ, ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, PARMIGIANO REGGIANO DOP, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.
ΒΑΡΟΣ ΤΜΧ: +/- 50 GR. +/- 20 ΤΜΧ ΑΝΑ ΚΙΛΟ
ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: 3.0 KG.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙΛΟΥ: 1023.07.18
Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
-
PASTA SFOGLIA ALL'UOVO
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΑΥΓΟΥ
Δείτε το Προϊόν -
CANNELLONI CON SPINACI & RICOTTA
ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ & ΡΙΚΟΤΑ
Δείτε το Προϊόν -
CREPES CON SPINACI & RICOTTA
ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ & ΡΙΚΟΤΑ
Δείτε το Προϊόν -
CREPES AI FUNGHI PORCINI
ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΣΙΝΙ
Δείτε το Προϊόν